Ψάχνεις αστείες αποκριάτικες στολές; Σου έχουμε τις καλύτερες!

Αστείες αποκριάτικες στολές
Οι απόκριες για εμάς σημαίνουν γέλια, διασκέδαση και party! Το ίδιο σημαίνουν και για σένα και γι’ αυτό ψάχνεις αστείες αποκριάτικες στολές; Οι επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου είναι πολλές και το να διαλέξεις την καλύτερη και πιο αστεία στολή σου φαίνεται δύσκολο έργο! Γι' αυτό συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες για να σου δώσουμε έμπνευση!
 
Το σίγουρο είναι ότι θέλεις να δημιουργήσεις αστείες αναμνήσεις, να γεμίσεις το instagram feed σου μ αυτές και να γελάσεις παρέα με τους φίλους σου και όχι μόνο! Γι' αυτό και δεν θέλεις να αγοράσεις στην τύχη μια στολή. Η ομάδα του epilegin.gr αποφάσισε, λοιπόν, να κάνει μια λίστα με τις πιο αστείες αποκριάτικες στολές.

Οι πιο αστείες αποκριάτικες στολές για ενήλικες

Αποκριάτικη Στολή Σπέρμα

Ο τίτλος και μόνο αυτής της στολής σε έκανε να σχηματίσεις ένα πονηρό χαμογελάκι στο πρόσωπό σου… σκέψου τώρα πόσο θα γελάσουν οι φίλοι σου αν εμφανιστείς στο αποκριάτικο πάρτι με την στολή Σπέρμα. Αν το καλοσκεφτείς κάνεις πράξη το «εμπρός προς τα πίσω» καθώς με αυτή την αποκριάτικη στολή επιστρέφεις στο 50% της αρχικής σου μορφής…

Αποκριάτικη στολή προφυλακτικό DUREX

Ε, μετά την στολή σπέρμα ήταν σχεδόν αναμενόμενο, τόσο που μπορεί αν χάνεται και το χιούμορ… καλά υπερβάλουμε καθώς η στολή προφυλακτικό DUREX XXL είναι από μόνη της αστεία καθώς είναι πρωτότυπη, εντυπωσιακή και αφήνει περιθώρια για υπονοούμενα!

Αποκριάτικη στολή DURACEL

Εκεί που οι άλλοι σταματούν εσύ συνεχίσεις ακάθεκτος, είτε αυτό είναι στον χορό, είτε σε άλλους τομείς. Όπως και να το κάνεις έχεις τον ασταμάτητο και γι αυτό μία από τις πιο αστείες αποκριάτικες στολές θα πρέπει να γίνει δική σου!

Αποκριάτικη στολή Παλαιστής Του Σούμο

Αρχικά σε αυτό το πάρτι θα ξεχωρίζεις, θα πιάνεις τον μισό διαθέσιμο χώρο που θα υπάρχει για όλους τους καλεσμένους αλλά κανείς δεν θα λεει τίποτα! Οι χορευτικές σου ικανότητες δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα καθώς με την συγκεκριμένη στολή κανείς δεν θα δίνει σημασία! Άσε που θα κάνεις πράξη και ένα κρυφό σου πόθο… να κυκλοφορήσεις στους δρόμους «γυμνός»! Ακόμα το σκέφτεσαι; Εμείς ήδη γελάμε με την επιλογή σου!

Αποκριάτικη στολή "Adult On a Flamingo"

Ήρθε η ώρα να πάρεις εκδίκηση για όλα τα flamingo που έχεις δει και σου έχει γυαλίσει το μάτι στα καλοκαιρινά instagramικά posts. Ήρθε η ώρα να πάρεις το ταίρι σου και να ντυθείτε ροζ οπτασίες. Ήρθε η ώρα να γίνεις και εσύ ένα μεγάλο εξωτικό πουλί! 

Αποκριάτικη φουσκωτή στολή Μπόγιας

Αν θυμάσαι τι είναι ο μπόγιας, τότε ανήκεις στην δική μας κατηγορία… αν χρειάζεσαι να σου εξηγήσουμε γιατί είναι αστεία η συγκεκριμένη στολή…. Μήπως να επιλέξεις κάποια από τις παραπάνω; Το μόνο σίγουρο είναι πως με την συγκεκριμένη στολή θα είσαι αναγκασμένος να είσαι όρθιος όλο το βράδυ! 

TOP
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Online Shop έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.
Είσοδος Μελών
Είστε ήδη εγγεγραμένος χρήστης;
Συνδεθείτε εδώ: