Χριστουγεννιάτικα Δέντρα

Διαθέτουμε χριστουγεννιάτικα δέντρα όλων των τύπων  και χρωμάτων σε πολυ χαμηλές τιμές.Οι φωτογραφίες των δέντρων και τα φίλτρα αναζήτησης θα σας βοηθησουν να επιλέξετε με ακρίβεια αυτο που αναζητάτε.

Επισκεφτείτε το κατάστημα μας Epilegin | Λεωφ .Βουλιαγμένης 270 , Αγ.Δημήτριος (Εξοδος Μετρο)  για να δείτε απο κοντα την συλλογή με τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και συνδυάστε τα με μοναδικά χριστουγεννιάτικα στολίδια σε ολα τα χρωματα.Ανανεώστε τα χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ σας διακοσμώντας τον χώρο σας με ποιοτικά προϊόντα από την μεγάλη ποικιλία του ηλεκτρονικού καταστήματος μας. Ανακαλύψτε όλα μας τα είδη σε πολύ οικονομικές τιμές και προμηθευτείτε ότι χρειάζεστε κάνοντας τις αγορές σας online, μέσω του Epilegin.gr.

Βρείτε χριστουγεννιάτικα δέντρα σε όποιο στυλ επιθυμείτε, σε μεγέθη ανάλογα τις διαστάσεις που απαιτεί ο χώρο σας και σε πρωτότυπα χρώματα. Διακοσμήστε τον χώρο σας, το σπίτι σας, τον επαγγελματικό σας χώρο, την βιτρίνα, το γραφείο σας, την αυλή σας, επιλέγοντας χριστουγεννιάτικα δέντρα σε στυλ παραδοσιακό, δέντρα τύπου στενά (slim), χιονισμένα ή ολόλευκα, με εντυπωσιακά χρώματα, πρωτότυπα δέντρα που στηρίζονται ανάποδα, δέντρα επιτοίχια, σε μεγάλα μεγέθη (king size), και δέντρα μικρού μεγέθους με μήκος ως το 1.50 μέτρο.

Επισκεφθείτε το κατάστημα μας για να βρείτε από κοντά το χριστουγεννιάτικο δέντρο που χρειάζεστε! Επιλέξτε ανάμεσα από την ποιοτική και κυρίως οικονομική συλλογή μας τα χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ που ψάχνετε. Μεταφέρετε στον χώρο σας το κλίμα των εορτών με αξεσουάρ και είδη που ταιριάζουν στο ύφος του σπιτιού σας και στις δικές σας επιθυμίες.

Εάν επιθυμείτε ο χριστουγεννιάτικος σας στολισμός να κινηθεί σε ύφος κλασσικό στο κατάστημα μας θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από Παραδοσιακά δέντρα στα μεγέθη, τον τύπο και την ποιότητα που ψάχνετε.

Ανακαλύψτε τις κατηγορίες των δέντρων του καταστήματος  μας διαλέγοντας ανάμεσα από τα Δέντρα Super Colorado στις διαστάσεις των 0.90 εκατοστών- 1.20- 1.50- 1.80- 2.10- 2.40 μέτρων ύψους αντίστοιχα, το Scotch pine σε 1.80 και 2.40 μέτρα ύψος, το Deluxe Colorado με πολλές επιλογές ύψους όπως τα 1.20- 1.50- 1.80- 2.10- 2.40- 2.70 μέτρα, δέντρο Burligton 1.80- 2.10- 2.40 μέτρα, Plastic mix Elbrus 1.80- 2.10- 2.40 μέτρα, Plastic Natura 2.10 και Plastic Yukon 2.10 και 2.40 μέτρα ύψος. Δέντρο τύπου Mixed Atkinson στο 1.80 μέτρα ύψος. Tiffany pine, Mixed Carolina, North pine με διαστάσεις στα 1.80- 2.10- 2.40 μέτρα ύψος, Oslo mix και Exeter 2.10- 2.40, το Plastic Pilsen 2.40 μέτρα, τύπος χριστουγεννιάτικου δέντρου Mont Blanc και Makalu fir στα 1.80- 2.10- 2.40 μέτρα ύψος, Hard needle και Natura plastic με ύψος τα 2.00 και 2.30 μέτρα, όπως επίσης και τα δέντρα Black folk και Plastic Kisavos με επιλογή ύψους τα 1.80- 2.10- 2.40 μέτρα αλλά και το Plastic mix omorika με 2.10 μέτρα ύψος.

Στην μεγάλη μας συλλογή θα βρείτε και τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στενού τύπου (slim), ιδανικά για μικρούς και επαγγελματικούς χώρους. Επιλέξτε δέντρα σε όποιον τύπο σας ενδιαφέρει σε πράσινο χρώμα όπως το δέντρο slim deluxe, το plastic mix elbrus, το slim mixed, το slim plastic με berries, το Beverly slim και σε διαστάσεις των 0,90 εκατοστών- του 1,20 μέτρου- του 1,50 μέτρου- του 1,80 μέτρου- τα 2,10 μέτρα και τα 2,40 μέτρα.

Δείτε επίσης τα δέντρα slim σε πολλές έντονες αποχρώσεις όπως το λευκό, χρυσό, μαύρο, ασημί, μπλε. Δέντρα όπως το flocked στα 2.10 μέτρα ύψος και το Needle slim σε διαστάσεις από 1.50 μέτρο ως και τα 2.30 μέτρα ύψος.

Λευκά και χιονισμένα δέντρα με πολλά διαφορετικά σχέδια δίνοντας σας την δυνατότητα της επιλογής σύμφωνα με το γούστο σας. Δείτε όλους του τύπους από χιονισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα ή ακόμα και τελείως ολόλευκα με φωτάκια ή όχι.  Χιονισμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε πολλά μεγέθη, τύπου Aspen (χιονέ) pine flocked με φωτάκια led στα 2.40 μέτρα ύψος. Χιονισμένο Norway σε ύψος των 2.10 μέτρων, Χιονισμένο Alpine, Snow plastic Norwich, Plastic Montana Frosted, Ridge fir , χιονισμένο Alaska σε διαστάσεις 1.80, 2.10, 2.40 μέτρα ύψος αντίστοιχα. Κρεμαστό χιονισμένο δέντρο snow floating στο ύψος των 2.40 μέτρων.

Λευκά χριστουγεννιάτικα δέντρα για διακοσμήσεις με στυλ και πρωτοτυπία. Δέντρο λευκό Ho και λευκό ιριδίζων slim σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων όπως τα 1.20, 1.50, 1.80 και τα 2.10 μέτρα, χριστουγεννιάτικο δέντρο με λαμπάκια σε ύψος των 2.00 μέτρων και δέντρο με φωτάκια τύπου Hard Needle στις διαστάσεις των 2.00 μέτρων επίσης αλλά και των 2.30. Επιπλέον στην συλλογή μας θα βρείτε και το λευκό χιονισμένο flocked δέντρο!

Δημιουργήστε αυτές τις γιορτές τον πιο εντυπωσιακό και ιδιαίτερο στολισμό διαλέγοντας Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στηρίζεται ανάποδα με βάση στην οροφή σας και εξοικονομήστε χώρο. Δείτε τα όλα ανάποδα δέντρα του Epilegin.gr, όπως το κρεμαστό ανάποδο σε μεγέθη από το 1.80 μέτρο, τα 2.10, τα 2.40, και τα 2.70 μέτρα. Όπως επίσης και το ανάποδο τύπου ομπρέλα σε διαστάσεις των 2.10x2.20 και 2.10x3.00 μέτρα.

Μια άλλη πρόταση για εξοικονόμηση χώρου και ιδανική λύση για τις γωνίες είναι τα επιτοίχια χριστουγεννιάτικα δέντρα που προσαρμόζονται στον χώρο που επιθυμείτε δημιουργώντας έναν όμορφο και γιορτινό στολισμό, κατάλληλα για μικρούς και επαγγελματικούς χώρους.

Επιτοίχια δέντρα γωνιακά πράσινα στο ύψος του 1.80 μέτρου. Μπορείτε να επιλέξετε και μισό επιτοίχιο δέντρο, αναλόγως το σημείο που σκοπεύετε να το τοποθετήσετε. Στο eshop μας θα βρείτε το συγκεκριμένο δέντρο σε ύψος 2.10 μέτρα. Δείτε επίσης την μεγάλη συλλογή μας με επιτοίχια δέντρα σε διαστάσεις των 90 εκατοστών, του 1.20 και 1.50 μέτρου και το δέντρο Makalu μισό επιτοίχιο σε διάσταση των 2.10 μέτρων ύψους.

Εάν ψάχνεται μεγάλα χριστουγεννιάτικα δέντρα για να στολίσετε έναν μεγάλο και απαιτητικό χώρο ή για στολισμό εξωτερικού χώρου στο κατάστημα μας θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από δέντρα τύπου King size σε διαστάσεις που καλύπτουν ακόμα και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις. Κατάλληλα κυρίως για επαγγελματικούς χώρους όπως εκθεσιακοί χώροι, ρεσεψιόν εταιριών και χώρους προαύλιου.

Ωστόσο εάν ο χώρος σας είναι μικρός και επιθυμείτε έναν διακριτικό στολισμό προτιμήστε τα μικρά δέντρα με ύψος ως το 1.50 μέτρο. Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα μικρού μεγέθους προορίζονται για δωμάτια, γραφεία, αίθουσες, μπαλκόνια και φυσικά για οποίον χώρο επιθυμείτε καθώς μπορείτε να τοποθετήσετε και ως βάση τους μια γλάστρα.

Δημιουργήστε πρωτότυπους στολισμούς στα χριστουγεννιάτικα δέντρα τοποθετώντας εκτός από τα θεματικά αξεσουάρ και διάφορες φωτογραφίες τύπου cartpostal, υιοθετήστε το vintage στυλ και διαμορφώστε την διακόσμηση σας σε αυτό το ύφος, ανακαλύπτοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ στο κατάστημα μας.   

Δείτε όλα τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει μέσα από τις πολλές και διαφορετικές κατηγορίες φυλλώματος, ύψους, τύπου, χρώματος. Στο eshop  του Epilegin.gr θα ανακαλύψετε όλες τις κατηγορίες ειδών με τις καλύτερες προσφορές και τις πιο οικονομικές τιμές. Κάντε τις αγορές σας άμεσα online με ασφάλεια, εχεμύθεια και χρόνο παράδοσης τις 4 εργάσιμες ημέρες.      
Δωρεάν Μεταφορικά (αγορές άνω των 200€)
Τιμή:
Προϊόντα σε προσφορά
TOP
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Online Shop έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.
Είσοδος Μελών
Είστε ήδη εγγεγραμένος χρήστης;
Συνδεθείτε εδώ: