Χριστουγεννιάτικα Φωτάκια

Χριστουγεννιάτικα φωτάκια και λαμπάκια κατάλληλα για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους με όλα τα πιστοποιητικά και τις ευρωπαικές προδιαγραφές για μέγιστη ασφάλεια. Επιλέξτε ανάμεσα σε Led ή πυρακτώσεως , σε σειρές απο 24 λαμπάκια μπαταρίας έως κουρτίνες ακόμα και με 1000 λαμπάκια.

LED vs GS

Το σημαντικό πλεονέκτημα στα  χριστουγεννιάτικα λαμπάκια Led εκτός απο την πολύ μικρή κατανάλωση ρεύματος είναι η μεγάλη ασφάλεια καθώς το λαμπάκι δεν θερμένεται καθόλου.Επίσης, η διαφορά του κόστους αναμεσα στα δύο λαμπάκια είναι πλέον πολυ μικρή.


Δείτε επίσης τις προσφορες μας για χριστουγεννιάτικα στεφάνια online, τις διακοσμητικες φατνες χριστουγεννων, τα συλλογη απο τα carousel παιχνιδια, την ποικιλια μας απο χριστουγεννιατικες διακοσμητικες μπαλες, τα φωτιζομενα χριστουγεννιατικα δεντρα,  τις διαφορες διαφανες μπαλες, τις διακοσμητικες γιρλαντες, τους φωτοσωληνες κ.α!

Ρωτήστε μας για τις τιμές χονδρικής σε όλα τα χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Διακοσμήστε όμορφα και γιορτινά τον χώρο σας επιλέγοντας από την μεγάλη ποικιλία του καταστήματός μας χριστουγεννιάτικα στολίδια και αξεσουάρ σε προσφορές και πολύ οικονομικές τιμές. Στολίστε με φωτάκια και λαμπάκια τύπου led ή πυρακτώσεως, κατάλληλα για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους με όλα τα πιστοποιητικά και τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές για μέγιστη ασφάλεια.

Χριστουγεννιάτικα φωτάκια σε όποιο στυλ και χρώμα επιθυμείτε με προγράμματα φωτισμού για εναλλακτικές αποδόσεις φωτισμού, επεκτεινόμενα ή όχι, με μουσική, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και με κατηγορίες επιλογής από 80 μέχρι και 1000 φωτάκια.

Ανακαλύψτε λοιπόν την τεράστια συλλογή από φωτάκια πυρακτώσεως επεκτεινόμενα με πράσινο καλώδιο και λευκή απόδοση φωτός, που μπορείτε να τα προσαρμόσετε στις διαστάσεις που σας βολεύουν, με επιλογές διαστάσεων τα 4,5 μέτρα και τα 6,5 μέτρα με 100 φωτάκια, τα 11,5 μέτρα με 200 φωτάκια και τα 360 φωτάκια σε μήκος τα 45 μέτρα. Λαμπάκια πυρακτώσεως με λευκή απόδοση και διάφανο καλώδιο με 100 λαμπάκια στα 4,5 μέτρα καθώς και επιλογή επεκτεινόμενων  100 πολύχρωμων.

Δείτε επίσης τα φωτάκια πυρακτώσεως με πρόγραμμα και επιλέξτε με λευκή θερμή απόδοση ή πολύχρωμη με πράσινο καλώδιο και 8 προγράμματα εναλλαγής φωτισμού, με 100 , 180 και 300 φωτάκια. Καθώς επίσης και με διάφανο καλώδιο και σχέδιο χταπόδι με 288 λαμπτήρες.

Εάν αναζητάτε να διακοσμήσετε τον εξωτερικό σας χώρο  προτείνουμε επεκτεινόμενους και σταθερούς φωτοσωλήνες τύπου led με αρχικό μήκος για τους επεκτεινόμενους τα 10 μέτρα με αποδόσεις φωτισμού λευκό, κόκκινο, μπλε, λευκό-warm, φούξια και πράσινο. Σε σταθερούς φωτοσωλήνες θα βρείτε σε μήκος 9 μέτρων λευκό led, λευκό warm και πολύχρωμο. Εφόσον επιθυμείτε φωτοσωλήνες με εναλλαγές φωτισμού μπορείτε να επιλέξετε τύπου led με ως και 8 προγράμματα, σε διάσταση 10 μέτρα και με χρωματικές αποδόσεις πολύχρωμο, λευκό ψυχρό και λευκό warm. Για να καλύψετε μεγάλες αποστάσεις όπως για παράδειγμα να στολίσετε τα κάγκελα του μπαλκονιού σας ή ακόμα και για την δημιουργία ενός θεματικού σχεδίου στην αυλή σας επιλέξτε τους φωτοσωλήνες των 100 μέτρων διάστασης και σε όποιο χρώματα σας ταιριάζει. Στις διαστάσεις αυτές θα βρείτε χρώματα όπως το λευκό, το λευκό warm, το κόκκινο, το μπλε και το έντονο φούξια.

Μια άλλη λύση για τον στολισμό του εξωτερικό χώρου είναι τα αδιάβροχα φωτάκια κατάλληλα σε έντονες καιρικές συνθήκες. Επιλέξτε την ιδανική ποσότητα και μέγεθος από φωτάκια βάση των αποστάσεων που θέλετε να καλύψετε. Εξοπλιστείτε με τύπου led φωτάκια αδιάβροχα, για αποστάσεις 12 , 24 και 28 μέτρων με 240, 480 και 800 φωτάκια αντίστοιχα σε χρώμα λευκό και με απόδοση ψυχρού ή θερμού φωτισμού. Για έναν πιο εντυπωσιακό στολισμό προτείνουμε τα φωτάκια τύπου κουρτίνα με στυλ ασύμμετρης βροχής με 100 λαμπάκια καθώς επίσης και επεκτεινόμενη κουρτίνα με 200 λαμπάκια σε λευκό χρώμα. Σε περιπτώσεις που χρειάζεστε να στολίσετε μεγαλύτερες εκτάσεις περιμετρικά, κατάλληλο είναι το μέγεθος με τα 1000 λαμπάκια τύπου κουρτίνα και με επιλογές χρώματος σε λευκό-ροζ, λευκό-κόκκινο, λευκό-πράσινο και σε πολύχρωμο.

Στην κατηγορία με φωτάκια τύπου Led και επεκτεινόμενα θα βρείτε με 80 λαμπάκια και πράσινο καλώδιο ένωσης τις αποχρώσεις του λευκού με απόδοση φωτισμού ψυχρό, θερμό και πολύχρωμο. Στο ίδιο μέγεθος θα βρείτε και με διάφανο καλώδιο ένωσης και σε ακόμη περισσότερα χρώματα. Στην κατηγορία των led για την διακόσμηση του εξωτερικού χώρου προτείνουμε τα αδιάβροχα 100 φωτάκια μήκους 10 μέτρων με λευκό καλώδιο, επεκτεινόμενα και σε χρώματα του λευκού (θερμό και ψυχρό), κόκκινο, ροζ και πράσινο.  

Δείτε επίσης τα χριστουγεννιάτικα led φωτάκια με πρόγραμμα και σταθερό καλώδιο σε πράσινο και διάφανο για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Τα φωτάκια led με 8 προγράμματα εναλλαγής φωτισμού θα τα βρείτε στην μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που υπάρχει στο κατάστημα μας. Σε μεγέθη που ξεκινούν από τα 100 , τα 180 και τα 240 φωτάκια. Όπως επίσης και σε μεγαλύτερο μέγεθος με 300 και 800 λαμπάκια με προδιαγραφές και επιλογές που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Στην μεγάλη συλλογή του Epilegin.gr θα ανακαλύψετε και τα φωτάκια μπαταρίας για πιο ανεξάρτητους στολισμούς. Μερικά από τα πολλά σχέδια που μπορείτε να βρείτε είναι τα φωτάκια 20 λαμπτήρων, 24 ή 48 με μπαταρίες στα 2, 2.30 και 4 μέτρα αντίστοιχα και στα χρώματα του λευκού με απόδοση ψυχρού και θερμού φωτισμού. Την παραπάνω επιλογή θα την βρείτε και με πολύχρωμα φωτάκια όπως επίσης και στα 5 μέτρα και με 50 πολύχρωμα λαμπάκια. Ένα διαφορετικό σχέδιο με χρήση μπαταρίας είναι οι μεταλλικές φωτιζόμενες νιφάδες led σε αποχρώσεις του χρυσού, ασήμι και bronze και σε διάσταση των 160 εκατοστών.  

Τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια τύπου κουρτίνας και βροχής θα τα βρείτε σε στυλ ασύμμετρης βροχής με διάφανο επεκτεινόμενο καλώδιο σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μεγέθη με 100, 200, 360 και 740 λαμπτήρες αλλά και στο εντυπωσιακό σχέδιο γιρλάντας που ενδείκνυται για εξωτερικούς χώρους όπως για παράδειγμα για το μπαλκόνι του σπιτιού σας και συνθέτετε με 10 φωτιζόμενα αστεράκια και νιφάδες χιονιού.

Εντυπωσιακές και πρωτότυπες Φωτιζόμενες χριστουγεννιάτικες μπάλες που σας επιτρέπουν να κάνετε πιο φωτεινούς και εορταστικούς τους χώρους σας καθώς μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και ως φωτιστικά. Επιλέξτε το κατάλληλο στυλ φωτιζόμενης μπάλας με φωτάκια πυρακτώσεως σε σχήμα αστέρι ή διαλέξτε ανάμεσα από την μεγάλη συλλογή μας με φωτάκια led σε ποικιλία διαστάσεων που ξεκινούν από τα 25 εκατοστά ως και τα 50 εκατοστά. Ανακαλύψτε την εντυπωσιακή τρισδιάστατη μπάλα με πράσινο φύλλωμα και ενσωματωμένα led φωτάκια λευκού χρώματος και διαστάσεων 30 εκατοστών και 45 εκατοστών.

Εάν ψάχνετε θεματικά σχέδια μεγάλων διαστάσεων ανακαλύψτε τα τύπου led και πυρακτώσεως, ιδανικά για την αυλή σας και όχι μόνο. Στην συλλογή μας θα βρείτε πολλά σχέδια και σε ποικίλα μεγέθη. Μερικά από αυτά είναι τρισδιάστατες (3D) απεικονίσεις με τον Άγιο Βασίλη σε διαστάσεις 1,50 μέτρου αλλά και των 2 μέτρων και 30 εκατοστών, σχέδια με έλκηθρα, με ελαφάκια, χιονάνθρωπους, νιφάδες χιονιού, χριστουγεννιάτικο σχέδιο με πολική αρκούδα σε μέγεθος 32 εκατοστών και πολλά άλλα ακόμη.

Δείτε ακόμα, τα Φωτάκια flash-tubes τύπου snow fall (χιόνι που πέφτει), τις φωτιζόμενες μπάλες γιρλάντες με πολλές επιλογές χρωματικής απόδοσης και τα μοντέρνα σχέδια με σχοινιά και λάμπες που συνδυάζονται με διακοσμητικά αξεσουάρ.

Πραγματοποιήστε όλες τις αγορές σας online στο eshop μας επιλέγοντας με μεθοδικότητα τα στολίδια σας και ανανεώστε τον χώρο σας με ποιότητα και οικονομία.
 
*Ενημερωθείτε για τα πιστοποιητικά ασφαλείας που πρέπει να έχουν τα φωτάκια που αγοράζετε. Προτιμήστε φωτάκια και λαμπάκια που τηρούν τις εγκεκριμένες προδιαγραφές για την απόλυτη ασφάλεια σας.
  
 
 


Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 50€.
Σε ΟΛΗ την ΕΛΛΑΔΑ!
TOP
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Online Shop έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.
Είσοδος Μελών
Είστε ήδη εγγεγραμένος χρήστης;
Συνδεθείτε εδώ: