Αναζήτηση Προϊόντων

Αναζητήστε το όνομα ή τον κωδικό του προϊόντος

Αποτελέσματα Κατηγοριών:

Αποτελέσματα Προϊόντων:

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα με αυτά τα κριτήρια
Προχωρημένη Αναζήτηση
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης; Καλως ήρθατε!
Εγγεγραμμένος πελάτης
Είστε ήδη μέλος; Συνδεθείτε:
Εξερευνήστε το κατάστημα μας Online! 3D ΞΕΝΑΓΗΣΗ
0
0.00€
Το καλάθι σας είναι άδειο
Eπιστροφές - Ακυρώσεις

• Αλλαγές Προιόντων

Σε περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί να πραγματοποιήσει αλλαγή σε προϊόν με αλλο προιόν απο το κατάστημα μας θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας τηλεφωνικά στο 2109752206 ή με email στο sales@epilegin.gr για να κανονίσουμε την αντικατάσταση του.
Ανάλογα το προιόν ,το λόγο της αλλαγής και τον τρόπο που θα γίνει η αλλαγή μπορεί κατα περίπτωση να υπάρχει επιβάρυνση στα μεταφορικά.

• Αλλαγές Προιόντων σε Αποκριάτικα Είδη

Στη περίπτωση που η αλλαγή αφορά Αποκριάτικα Είδη η ενημέρωση για την αλλαγή του προιόντος θα πρέπει να γίνει την ημέρα της παραλαβής ή την επομένη.Σε αυτή την περίπτωση η επιβάρυνση είναι 5€ και η όποια διαφορά προκυψει απο την διαφορά τιμής των προιόντων.Η πληρωμή γίνεται στον courier μόλις παραλάβετε το νέο προιόν.

Σε διαφορετική περίπτωση (αν πχ. ο καταναλωτής θέλει αλλαγή 3μέρες μετα την παραβή) θα πρέπει να γίνει επιστροφή του προιόντος με δική σας χρέωση μεταφορικών ,να γίνει ελεγχος του προιόντος οτί είναι στην αρχική του κατάσταση,να γίνει επιστροφή χρημάτων απο μέρους μας και να πραγματοποιηθεί εκ νέου παραγγελία.

Ελλατωματικά Προιόντα

Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, εάν τα προϊόντα που αγοράσατε αποδειχτούν ελαττωματικά ή δεν ανταποκρίνονται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά ο έμπορος οφείλει να τα επισκευάσει, να τα αντικαταστήσει, να μειώσει την τιμή ή να σας επιστρέψει τα χρήματά σας.Σε αυτη την περιπτωση ο πελάτης θα πρεπει να μας στείλει ενα email με την φωτογραφία του ελλατωματικού προιόντος.Μετα την επιβεβαιωση απο εμας προχωραμε στην αλλαγή ή επιδιόρθωση του προιόντος με δικά μας εξοδα παραλαβής και αποστολής.


• Επιστροφή προιόντων | 14ήμερη περίοδος υπαναχώρησης

Εχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε στο διαδίκτυο ή με άλλα μέσα εξ αποστάσεως πωλήσεων, όπως τηλεφωνικά, με ταχυδρομική παραγγελία ή από κατ΄οίκον πωλητή, εντός 14 ημερών με πλήρη επιστροφή του ποσού που καταβάλατε.Η επιστροφή του προιόντος γίνεται με δική σας χρέωση μεταφορικών, ανάλογη του τιμοκαταλόγου της εταιρείας courier που θα επιλέξετε.

Η 14ήμερη περίοδος υπαναχώρησης δεν ισχύει για όλες τις αγορές. Μερικές από τις εξαιρέσεις είναι οι εξής:

  • Συγκεκριμένα εποχικά προιόντα

    Αποκριάτικα είδη ο αγοραστής εχει δικαιωμα επιστροφής εως και 7 μέρες απο την εμηρομηνίας εναρξης του τριωδίου.
    Χριστουγεννιάτικα προιόντα ο αγοραστής εχει δικαιωμα επιστροφής εως και τέλος του Νοεμβριού.

     
  • Προϊόντα που κατασκευάζονται κατά παραγγελία ή είναι σαφώς εξατομικευμένα - π.χ. πανια σκηνοθετη,μαξιλάρια
  • Επιπλα που δεν ειναι εμσα διαθέσιμα ,κατασκευάζονται κατοπιν παραγγελίας.

 

Η περίοδος υπαναχώρησης λήγει 14 ημέρες μετά την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.
Ωστόσο, αν η λήξη της περιόδου υπαναχώρησης συμπίπτει με αργία, η προθεσμία παρατείνεται μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Προϋπόθεση για την επιστροφή των χρημάτων αποτελεί ότι το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται ακριβώς στην αρχική του κατάσταση. Να μην έχει ανοιχτεί, να μην έχει υποστεί ζημιά η συσκευασία του και να υπάρχουν όλα τα συνοδευόμενα χαρτιά του.

Αν αγοράσετε προϊόντα στο κατάστημα, βάσει της ενωσιακής νομοθεσίας δεν έχετε νόμιμο δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα (για αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων) εκτός αν είναι ελαττωματικά. Ωστόσο, σε πολλά παρέχουμε οικειοθελώς στους πελάτες μας το δικαίωμα αλλαγής εντός συγκεκριμένης προθεσμίας, υπό την προϋπόθεσή ότι έχουν το αντίστοιχο παραστατικό.


Όλες οι επιστροφές, θα πρέπει να εκτελούνται προς τη διεύθυνση:
Λεωφ. Βουλιαγμένης 270Α Αγ.Δημήτριος 17343 | Κατάστημα Eplegin | Τηλ : 2109752206
 

• Εγγύηση προιόντων


Σε όλα τα προιόντα συμφωνα με την ευρωπαική νομοθεσία υπάρχει 2ετή εγγύηση , ανεξάρτητα από το αν αγοράσατε το προϊόν στο διαδίκτυο, σε κατάστημα ή με ταχυδρομική παραγγελία.
Η κάλυψη ενος προιόντος εντος εγγύησης εξαρτάται απο την φθορά του προιόντος και την χρήση του.
Παράδειγμα, αν αγοράσετε μια ξύλινη καρέκλα εξωτερικού χώρου και είναι μόνιμα εκτεθιμένη σε ήλιο και νερό,
αν σε ένα χρόνο επηρεαστεί το χρώμα του ξύλου τότε το προιον δεν θα καλυφθει σε εγγύηση.Αν η ίδια καρέκλα σπάσει χωρίς υπαιτιότητα του πελάτη φυσικα θα αντικατασταθεί.
Αν μια αποκριάτικη στολή σκιστεί μια εβδομάδα μετα τη αγορά της σε ενα ποκριάτικο πάρτυ, επίσης δεν καλυπτεται απο κάποια εγγύηση. 
Φίλτρα