Ηρωίδες από τα παραμύθια: Οι καλύτερες προτάσεις για τις μικρές μας πριγκίπισσες

Οι Απόκριες είναι μαγικές, είναι η περίοδος που μπορούμε μικροί και μεγάλοι να υποδυθούμε κάποιον άλλον χωρίς να μας κοιτάνε περίεργα. Είναι η περίοδος που οι μικρές μας πριγκιπισσούλες μπορούν να γίνουν οι ηρωίδες από τα παραμύθια που βλέπουν στα όνειρα τους.

Αν και φέτος τις απόκριες σε «ταλαιπωρεί» η ίδια απορία, τι να ντύσεις τη μικρή σου τις Απόκριες, τότε σου έχουμε κάνει το έργο λίγο πιο εύκολο!

Η ομάδα του epilegin.gr αποφάσισε, λοιπόν, να κάνει μια λίστα με τις καλύτερες αποκριάτικες στολές για μωρά. 

Aποκριάτικη στολή Ωραία Ραπουνζέλ 


Με τα πλούσια μαλλιά της να γίνονται σκάλα για τον πρίγκιπα που θα την σώσει και το εντυπωσιακό της φόρεμα η Ωραία Ραπουνζέλ σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις στο αποκριάτικο πάρτι φέτος!
 

Aποκριάτικη στολή Πεντάμορφη


Με αυτή τη στολή ένα πράγμα θα μετανιώσεις φέτος τις απόκριες… και αυτό θα είναι ότι δεν επέλεξες να πάρεις σετ και το «Τέρας» ώστε να είναι σαν να έρχεται το παραμύθι στη ζωή! Η Μπέλα, πιο όμορφη από ποτέ με το χρυσό της φόρεμα θα σε κάνει να αναρωτιέσαι που είναι η κα Κανάτα!

Jasmine

Μία από τις πιο αγαπημένες πριγκίπισσες έρχεται στην πραγματικότητα μέσα από αυτή την αποκριάτικη στολή! Μήπως να ξεκινήσεις να ψάχνεις και για μαγικό χαλί;

Κοκκινοσκουφίτσα


Αν μόλις βάλει την στολή η μικρή σου αρχίσει να ρωτάει «Λύκε λύκε είσαι εδώ;» μην αναρωτηθείς, θα έχει μπει στον ρόλο! Η Κοκκινοσκουφίτσα σου θα ξεκινήσει τις βόλτες στο δάσος για να πάει στη γιαγιά… οπότε μηντ ην αφήσεις από το χέρι σου!

Χιονάτη


Μία από τις πιο αγαπημένες μας στολές, η Χιονάτη, κλέβει την καρδιά των παιδιών κάθε χρόνο! Το μόνο που της λείπει.. ένα μήλο!

Μπορείς να δεις όλες τις αποκριάτικες στολές για κορίτσια εδώ αλλά και να επισκεφτείς το κατάστημά μας στον Άγιο Δημήτριο (Λεωφ. Βουλιαγμένης 270) για να σε βοηθήσουμε να κάνεις την καλύτερη επιλογή!

TOP
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Online Shop έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.
Είσοδος Μελών
Είστε ήδη εγγεγραμένος χρήστης;
Συνδεθείτε εδώ: