Ήρωες από τα παραμύθια: Οι προτάσεις για τους μικρούς μας πρίγκιπες

Οι Απόκριες είναι μαγικές, είναι η περίοδος που μπορούμε μικροί και μεγάλοι να υποδυθούμε κάποιον άλλον χωρίς να μας κοιτάνε περίεργα. Είναι η περίοδος που οι μικροί μας πρίγκιπες μπορούν να γίνουν οι ήρωες από τα παραμύθια που βλέπουν στα όνειρα τους.

Για να δημιουργήσεις όμορφες αναμνήσεις, λοιπόν, με τον μικρό σου και να απολαύσετε παρέα και τις φετινές απόκριες δεν θέλεις να αγοράσεις στην τύχη μια στολή. Η ομάδα του epilegin.gr αποφάσισε, λοιπόν, να κάνει μια λίστα με τις πιο όμορφες αποκριάτικες στολές για αγόρια.

Αποκριάτικη στολή Ρομπέν των Δασών


O αγαπημένος Άγγλος ήρωας των παιδικών μας χρόνων, ο Ρομπέν των Δασών, διάσημος από σύγχρονες εκδοχές του θρύλου για το γεγονός ότι άρπαζε χρήματα από τους πλούσιους και τα μοίραζε στους φτωχούς, πολεμώντας την τυραννία και την αδικία γίνεται πιο σύγχρονος από ποτέ μέσα από τις παιδικές φωνές και αυτή την απίστευτα ρεαλιστική στολή…!

Στο epilegin θα βρεις την συγκεκριμένη στολή η οποία περιλαμβάνει : Κουκούλα, Μπλούζα. Ζώνη, Παντελόνι, Γκέτες.

Αποκριάτικη στολή Zorro Deluxe

Η χαρακτηριστική μαύρη κάπα και μαύρη μάσκα. Ένα μεγάλο Ζ… το μόνο που θα πρέπει να κάνεις αν ο μικρός σου επιλέξει αυτή την αποκριάτικη στολή θα είναι να του εξηγήσεις πως φορώντας αυτή την γοητευτική μαύρη μάσκα θα πρέπει να υπερασπίζεται τους ανθρώπους ενάντια στους κακοποιούς.

Στο epilegin θα βρεις την συγκεκριμένη στολή η οποία περιλαμβάνει: Στολή Με Μύς,Ζώνη, Κάπα, Μάσκα Ματιών

Αποκριάτικη στολή Ναπολέων


Η Αποκριάτικη στολή για αγόρια Ναπολέων ο Μεγάλος Στρατηγός είναι βγαλμένη από μία άλλη εποχή! Παρ’ αυτά δεν σταματάει να μαγεύει τα αγόρια και να είναι από τις πιο αγαπημένες τους!

Στο epilegin θα βρεις την συγκεκριμένη στολή η οποία περιλαμβάνει: Παντελόνι,
Σακάκι, Καπέλο, Επικαλυπτικές Μπότες, Ζωνάρι, Μαντήλι


Αποκριάτικη στολή Little Prince


Ένα παραμύθι, χιλιάδες μηνύματα.. και τώρα ήρθε η στιγμή να δεις τον δικό σου «Μικρό Πρίγκιπα» να παίρνει σάρκα και οστά και να μαθαίνει ο ίδιος αλλά και στους άλλους πώς… «Δεν βλέπεις καθαρά παρά μόνον με την καρδιά. Η ουσία είναι αόρατη στα μάτια».

Στο epilegin θα βρεις την συγκεκριμένη στολή η οποία περιλαμβάνει: Ολόσωμη Φόρμα, Παλτό (Ο γιακάς είναι κόκκινος, η εσωτερική φόδρα μπεζ), Ζώνη, Επικαλυπτικές Μπότες

Aποκριάτικη στολή Λάνσελοτ


Μία άκρως ιπποτική στολή για τον μικρό σου ιππότη! Ο Σερ Λάνσελοτ , ο πιο διάσημος από τους Ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης, θα κάτσει δίπλα σου και θα σου διδάξει όσα μόνο οι ιππότες γνωρίζουν!

Στο epilegin θα βρεις την συγκεκριμένη στολή η οποία περιλαμβάνει: Παντελόνι, Μπλούζα, Ζώνη, Κουκούλα, Επικαλυπτικές Μπότες
 
TOP
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Online Shop έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.
Είσοδος Μελών
Είστε ήδη εγγεγραμένος χρήστης;
Συνδεθείτε εδώ: