Αναζήτηση Προϊόντων

Αναζητήστε το όνομα ή τον κωδικό του προϊόντος

Αποτελέσματα Κατηγοριών:

Αποτελέσματα Προϊόντων:

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα με αυτά τα κριτήρια
Προχωρημένη Αναζήτηση
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης; Καλως ήρθατε!
Εγγεγραμμένος πελάτης
Είστε ήδη μέλος; Συνδεθείτε:
Εξερευνήστε το κατάστημα μας Online! 3D ΞΕΝΑΓΗΣΗ
0
0.00€
Το καλάθι σας είναι άδειο

Έχει κενά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου; Έτσι θα τα καλύψεις!

Ο μεγαλύτερος εφιάλτης που μπορείς να αντιμετωπίσεις αφού έχεις τελειώσει το στόλισμα είναι να παρατηρήσεις πως έχει κενά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου. Εμείς, στο epilegin.gr έχουμε προτάσεις για το πως θα τα καλύψεις!

Η διαδικασία για να στολίσεις το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες! Δημιουργούνε συνθήκες αγάπης, συνεργασίας και φέρνουν μία εύθυμη νότα στην ατμόσφαιρα! Όλα αυτά μέχρι να φτάσεις στην στιγμή που κοιτάς τις λεπτομέρειες και βλέπεις πως έχει κενά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου και αρχίζεις να μετακινείς μπάλες, φωτάκια, την κορδέλα… και από όπου βγάζεις κάτι για να καλύψεις το κενό δημιουργείς νέο κενό! Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση;

Για να σε προλάβω, όχι, δεν χρειάζεται να έρθει διακοσμητής στο σπίτι να σου στολίσει το δέντρο! Για να καλύψεις τα κενά που έχει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου χρειάζεσαι μικρές διορθώσεις και προσθήκες!

Παρακάτω λοιπόν, θα δούμε τα καλύτερα tips και λύσεις για την περίπτωση που έχει κενά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου, χωρίς να σπαταλήσουμε μία περιουσία!

Άνοιξε τα κλαδιά


Ναι, η πρώτη κίνηση που κάνεις όταν κατεβάζεις το δέντρο από το πατάρι είναι να ανοίξεις τα κλαδιά. Το κάνεις, όμως, σωστά; Δίνεις την απαραίτητη ενέργεια ώστε κάθε κλαδάκι να είναι σωστά ανοιγμένο, προς διάφορες κατευθύνσεις και σε όλο το μήκος του; Στόχος μας είναι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο φυσικό, είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, να δώσουμε την όψη ενός αληθινού δέντρου με πλούσια κλαδιά προς κάθε κατεύθυνση, ώστε να καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Κορδέλες – Γιρλάντες -Φιόγκοι


Ναι, μπορέι να έχεις βάλει ήδη την κορδέλα γύρω από το δέντρο να ξεκινάει από την κορυφή και να γλιστράει προς τη βάση του, έχεις σκεφτεί όμως ότι θα μπορούσες να κάνεις μικρές επεμβάσεις στα σημεία που έχουν κενά και να προσθέσεις μικρά κομμάτια κορδέλας με κυμματισμούς που θα δίνουν την αίσθηση ότι βγαίνουν από τον κορμό του δέντρου; Αν σου φαίνεται πολύ μπελάς, μπορείς να προσθέσεις μεγάλους εντυπωσιακούς φιόγκους που θα φτιάξεις παό την κορδέλα σου και να τους κρεμάσεις με πετονιά από τα κλαδιά! Τέλος, αν όλα αυτά σου φαίνονται ότι θέλουν πολύ ενέργεια μπορείς να κατεβάσεις τις γιρλάντες που έχεις κρυμμένες! Είναι ρετρό και θα γεμίσουν τα κενά!

Λαμπάκια … παντού!


Όπου βρεις κενό στο Χριστουγεννιάτικο σου δέντρο μπορείς να βάλεις λαμπάκια! Με αυτό τον τρόπο θα καλύψεις το κομμάτι που θέλεις, θα δώσεις περισσότερη λάμψη στο δέντρο σου και δεν θα έχεις ξοδέψει ευρώ! Μπορείς να δεις εδώ πώς πρέπει να βάλεις τα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια στο δέντρο σου για να δώσεις βάθος και να φαίνεται ότι λάμπει από μέσα!
 

Κουκουνάρια και λουλούδια


Εδώ έχουμε δύο παρόμοιες προτάσεις! Στα κενά που έχει το Χριστουγεννιάτικο σου δέντρο μπορείς να κρεμάσεις κουκουνάρια ή να βάλεις κλαδιά από λουλούδια! Αυτά θα δώσουν μία επιπλέον προοπτική στο δέντρο σου και θα εξυπηρετήσουν και τον αρχικό σκοπό!

Άλλαξε τις θέσεις των στολιδιών


Απλό και δεν χρειαζόσουν εμάς να σου το πούμε! Αλλά… αν έχεις κάνει σωστή επιλογή από στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου δεν θα χρειαστείς να αλλάξεις πολλά! Βάλε κοντά στο κενό μία μεγάλη μπάλα ή βάλε πάνω από το κενό ένα μεγάλο σε όγκο κρεμαστό στολίδι ώστε να κρύψει το κενό!

Ό,τι χρειαστείς για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό σου θα το βρεις στο epilegin.gr

Φίλτρα