Αναζήτηση Προϊόντων

Αναζητήστε το όνομα ή τον κωδικό του προϊόντος

Αποτελέσματα Κατηγοριών:

Αποτελέσματα Προϊόντων:

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα με αυτά τα κριτήρια
Προχωρημένη Αναζήτηση
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης; Καλως ήρθατε!
Εγγεγραμμένος πελάτης
Είστε ήδη μέλος; Συνδεθείτε:
Εξερευνήστε το κατάστημα μας Online! 3D ΞΕΝΑΓΗΣΗ
0
0.00€
Το καλάθι σας είναι άδειο

Στολές σούπερ ήρωες που θα λατρέψει το παιδί σας

19 Ιανουάριος 2021 Αποκριάτικες ιδέες
Οι φετινές Απόκριες είναι διαφορετικές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ντυθούμε και να παίξουμε σπίτι με τα παιδιά μας. Γι' αυτό συγκεντρώσαμε μερικές προτάσεις για στολές σούπερ ήρωες που θα λατρέψει το παιδί σας!

Τα αγοράκια έχουν μια ιδιαίτερη αδυναμία στους σούπερ ήρωες. Σίγουρα κάποια στιγμή ο γιος σας θα σας έχει αναφέρει τον θαυμασμό του για έναν σούπερ ήρωα και την κρυφή δύναμη που θα ήθελε να έχει! Με τις στολές σούπερ ήρωες μπορείτε αυτές τις ιδιαίτερες Απόκριες να κάνετε πραγματικότητα την ευχή του και να τον κάνετε να νιώσει σαν πραγματικός super hero!

Οι Απόκριες φέτος διαφέρουν πολύ σε σύγκριση με όλα τα προηγούμενα χρόνια. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα παιδιά μας έχουν ανάγκη το παιχνίδι και λατρεύουν τις μεταμφιέσεις. Γι' αυτό μην διστάσετε να τους κάνετε και φέτος δώρο την αγαπημένη τους στολή για ατελείωτο παιχνίδι στο σπίτι ή ακόμα και για μια βόλτα τηρώντας τα μέτρα προστασίας.

Ακολουθούν οι προτάσεις του Epilegin για στολές σούπερ ήρωες για αγόρια!

Superman 

Αποκριάτικη στολή Superman Deluxe

Αποκριάτικη στολή Υπεράνθρωπος Deluxe

Στο Epilegin θα βρείτε δύο διαφορετικές στολές σούπερμαν για αγόρια, για να διαλέξετε για το παιδί σας. Ο σούπερμαν είναι ένας διαχρονικός σούπερ ήρωας που λατρεύουν τα παιδιά, αφού είναι η συνάρτηση της υπεράνθρωπης δύναμης και μπορεί να πετάξει ψηλά στον ουρανό!

Batman

Αποκριάτικη στολή Batman Dark Knight

Αποκριάτικη στολή Justice League Batman

Αποκριάτικη στολή Batman Down of Justice

Ο Batman δεν έχει από μόνος του κάποια υπερδύναμη, αλλά είναι γυμνασμένος, έξυπνος και ξέρει πολεμικές τέχνες. Όλη του η δύναμη, όμως, κρύβεται στη στολή του! Και στο Epilegin μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 διαφορετικές εκδοχές Batman!

Joker

Αποκριάτικη Στολή Joker

Aποκριάτικη Στολή Red Suite

Ένας εγκληματίας που παλεύει με τον Batman και γίνεται ένας κλόοουν πρίγκιπας του εγκλήματος. Πρόκειται για έναν χαρακτήρα με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει αγαπηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια!

Spiderman

Αποκριάτικη στολή Άνθρωπος Αράχνη

Αποκριάτικη στολή Spiderman Deluxe

Μια διαχρονική αγάπη γι' αυτό τον υπερήρωα που πηδάει από κτίριο σε κτίριο, χρησιμοποιώντας τη δύναμή του: Τον ιστό της αράχνης!

Ironman

O Ironman φοράει τη στολή του που του δίνει υπερφυσική δύναμη και αντοχή και μπορεί να νικάει όλους τους εχθρούς! Αγαπημένος ήρωας των παιδιών και πολύ δημοφιλής αποκριάτικη στολή!

Thor

Ο γιος του κεραυνού έχει όλη του τη δύναμη χάρη στο σφυρί του που επιστρέφει πάντα σε αυτόν! Φυσικά, η στολή και η ζώνη του διπλασιάζουν τη δύναμή του!

Black Panther

Η δύναμή του πηγάζει από ένα θαυματουργό βότανο σε σχήμα καρδιάς και παλεύει για έναν πιο δίκαιο κόσμο. Ένας σπουδαίος χαρακτήρας και μια ταινία με σημαντικά μηνύματα. 

Flash

Ο άνθρωπος που είναι ταυτισμένος με την ταχύτητα, μας εμπνέει καθώς έχει βάλει σκοπό της ζωής του να σώσει την πόλη του από όλους τους εγκληματίες. Μ' αυτή τη στολή, το αγοράκι σας θα νιώσει σαν να έχει σούπερ δυνάμεις!

Hulk

Ο πράσινος υπερήρωας με την τεράστιο φυσική δύναμη σώζει τον κόσμο και θεωρείται ο πιο δυνατός super hero. Μπορεί η εμφάνισή του να προκαλείται απ' τον θυμό του, όμως, κρύβει μια πολύ γλυκιά καρδιά!
Φίλτρα