Αναζήτηση Προϊόντων

Αναζητήστε το όνομα ή τον κωδικό του προϊόντος

Αποτελέσματα Κατηγοριών:

Αποτελέσματα Προϊόντων:

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα με αυτά τα κριτήρια
Προχωρημένη Αναζήτηση
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης; Καλως ήρθατε!
Εγγεγραμμένος πελάτης
Είστε ήδη μέλος; Συνδεθείτε:
Εξερευνήστε το κατάστημα μας Online! 3D ΞΕΝΑΓΗΣΗ
0
0.00€
Το καλάθι σας είναι άδειο

Συμβουλές & Tips για το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

29 Σεπτέμβριος 2020 Χριστουγεννιάτικες ιδέες
Οι γιορτές πλησιάζουν και μια απο τις πιο χαρούμενες στιγμές είναι ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου.Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια που θα επιλέξετε και ο τρόπος που θα τα συνδυάσετε και θα τα τοποθετήσετε είναι ίσως ο πιο βασικός παράγοντας για να πετύχετε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, σημαντικό ρόλο όμως παίζει και η επιλογή του δέντρου.

Με μιά γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο θα δείτε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και τιμών σε χριστουγεννιάτικα δέντρα.


Υπαρχουν δέντρα με 19€ και υπάρχουν δέντρα σε ίδιο ύψος με 230€.

Οι βασικοί παράγοντες που καθορίζουν την τιμή σε ένα δέντρο είναι:
 • Η ποιότητα των κλαδιών (PVC -Plastic PE - Hard Needle)
 • O αριθμός των κλαδιών (Πυκνότητα)
 • Ο σιδερένιος σκελετός (πάχος) και η βάση.
 • Οι μεντεσέδες που ενωνουν κορμό και κλαδιά.
 • Η συσκευασία του δέντρου
 • Το χρώμα και η επιλογή του χιονιού.

Η ποιότητα του δέντρου και επιλογή του υλικού είναι ο σημαντικότερος παράγοντας που καθορίζει την τιμή και την εμφάνιση του δέντρου. Οι πιο οικονομικές σειρές είναι αυτες με ποιότητα PVC ή αλλιώς τρέσα που συνήθως θα τα συναντήσετε με το όνομα Colorado. Και αυτά ανάλογα με την ποιότητα της τρέσας, την πυκνότητα των κλαδιών, το αν οι μεντεσέδες και η βάση είναι μεταλλικά, μπορεί να τα βρείτε σε ένα μεγεθος 2,10m απο 39€ εως 100€.Τα Hard Needle που συνήθως θυμίζουν πευκοβελώνα είναι πολύ καλης ποιότητας, λόγω όμως του ότι έχουν σκληρό και χοντρό φύλλωμα έχουν το μειονέκτημα οτι ανοίγουν δύσκολα και ότι στολίζονται δύσκολα.Τα Hard Needle τα προτείνουμε συνήθως σε περιπτώσεις που δεν προιορίζονται για στόλισμα, παρα μόνο φωτισμό.

Τα Plastic ή PE είναι πλέον τα δέντρα που έχουν πετύχει να θυμίζουν ενα αληθινό αποτέλεσμα.Το μεγαλύτερο ποσοστό δέντρων είναι ανάμεικτα με PVC και PE κλαδιά για να κυμαίνονται σε καλές τιμές. Τα PVC τοποθετούνται προς τον κορμό του δέντρου για να δημιουργούν πυκνότητα και να γεμίζουν το δέντρο και τα PE (που είναι και πιο ακριβά) προς τις ακρες για να προσφέρουν αληθινό αποτέλεσμα. Βεβαια υπάρχουν και δέντρα 100% Plastic PE που προσφέρουν τέλειο αποτέλεσμα αλλα λόγω υλικού η τιμή τους είναι υψηλή (Περίπου 300€ σε υψος 2.10m με καλή πυκνότητα).

Tips & Συμβουλές για τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα

 • Για οικιακή χρήση το πιο συνηθισμένο μέγεθος ειναι 2.10m.
 • Σε περιπτώσεις που το σπιτι είναι ψηλοτάβανο επιλέξτε και 2.40 -2.70m
 • Σέ ενα δέντρο 2.10m προτείνουμε περίπου 800Led ή 1000Led αν είναι πολυ πυκνό.
 • Προσέξτε τα κλαδιά του δέντρου να είναι ενσωματωμένα (Τύπου ομπρέλα) και οι μεντεσέδες να είναι μεταλλικοί και όχι πλαστικοί.
 • Η βάση του δέντρου να είναι μεταλλική και τύπου σταυρός.
 • Δείτε το δέντρο απο κοντά σε κατάστημα. Αν αγοράσετε δέντρο ηλεκρονικά, επιλέξτε δέντρα που διαθέτουν τουλάχιστον 2-3 φωτογραφίες ώστε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και όχι μόνο την φωτογραφία που προτείνει ο κατασκευαστής. Για ένα τέλειο αποτέλεσμα στολισμού προτείνουμε δέντρα ανάμεικτα PVC & Plastic PE.
Tα PVC κλαδιά μπορεί να είναι κατώτερης ποιότητας αλλά προσφέρονται για πιο εύκολο κρέμασμα στολιδιών σε σχέση με τα plastic και δημιουργούν καλύτερο γέμισμα (πυκνότητα). Με τον στολισμό, τα PVC κρύβονται προς το εσωτερικό δημιουργώντας πυκνότητα, ενώ τα Plastic PE φαίνονται περισσότερο και χαρίζουν ένα αληθινό αποτέλεσμα.

Στο Epilegin.gr σε συνεργασία με εργοστάσιο κατασκευής δέντρων του εξωτερικού, σχεδιάσαμε με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας μια αρκετά μεγάλη ποικιλία χριστουγεννιάτικων δέντρων.

Οι προτάσεις μας σε χριστουγεννιάτικα δέντρα!

*Οι προτάσεις είναι όλες σε 2.10m αλλά διατίθενται και σε άλλες διαστάσεις.  
Φίλτρα