Πού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια …πέρα από το δέντρο!

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια
Τα Χριστούγεννα πρέπει να είναι φωτεινά και εσείς λατρεύετε τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια; Ξέρατε, όμως, ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και αλλού πέρα από το δέντρο; Οι μικροί βοηθοί του Άγιου Βασίλη από το Epilegin έχουν όλες τις προτάσεις που χρειάζεστε!

Έχετε επιλέξει δέντρο, το έχετε στολίσει με ιδιαίτερα στολίδια, διαλέξατε τα λαμπάκια που ταίριαζαν περισσότερο. Περίσσεψαν, όμως, αρκετά και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε.

Υπάρχουν πολλά ακόμα σημεία του σπιτιού τα οποία μπορούν να στολιστούν με τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια!

Οι σκάλες γέμισαν Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

Αν στο σπίτι σας έχετε μία εσωτερική σκάλα, είναι ωραία ιδέα να βάλετε στην κουπαστή τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια! Για επιπλέον στολισμό μπορείτε να πλέξετε την σειρά από τα λαμπάκια με μία Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα πράσινη με κουκουνάρια.

Στο τζάκι

Είτε έχετε ένα κανονικό τζάκι, είτε από αυτά τα διακοσμητικά, μπορείτε να τοποθετήσετε Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στο πάνω μέρος του αλλά και μέσα -αν δεν το χρησιμοποιείται!

Go Retro με μία statement πινακίδα

Προσθέστε μια δόση retro glam στον χώρο σας, φτιάχνοντας μία statement πινακίδα με τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. Το Glitter και η λάμψη κάνουν το τέλειο σημείο εστίασης σε κάθε δωμάτιο με θέμα τις διακοπές.

Δημιουργήστε το δικό σας δέντρο 

Αν ο χώρος στο σπίτι είναι περιορισμένος μπορείτε να δημιουργήσετε με τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια σας ένα δέντρο στον τοίχο! Γίνεται δημιουργική και ξεκινήστε να το σχεδιάζεται!

Λαμπερές κουρτίνες

Εάν η εξωτερική διακόσμηση δεν είναι επιλογή, μπορείτε ακόμα να αφήσετε τους γείτονές σας να γνωρίζουν ότι είστε στο πνεύμα των διακοπών με κάποιο φωτισμό παραθύρων. Κάντε το σωστά δημιουργώντας ένα καταρράκτη από χριστουγεννιάτικα φωτάκια στην έξω πλευρά της κουρτίνας σας  και χαρίστε ένα γλυκό φως στο σπίτι τόσο μέσα όσο και έξω! 

Στο γιορτινό τραπέζι

Τοποθετήστε μία φωτισμένη γιρλάντα γύρω από τα πιάτα που έχετε στο γιορτινό σας τραπέζι ή τοποθετήστε έναν δρομέα στο κέντρο του τραπεζιού τοποθετώντας λεπτά λαμπάκια πάνω του για να δώσετε ακόμα πιο γιορτινή αίσθηση στον χώρο!

 

Σχετικά προϊόντα
TOP
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Online Shop έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.
Είσοδος Μελών
Είστε ήδη εγγεγραμένος χρήστης;
Συνδεθείτε εδώ: