Αναζήτηση Προϊόντων

Αναζητήστε το όνομα ή τον κωδικό του προϊόντος

Αποτελέσματα Κατηγοριών:

Αποτελέσματα Προϊόντων:

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα με αυτά τα κριτήρια
Προχωρημένη Αναζήτηση
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης; Καλως ήρθατε!
Εγγεγραμμένος πελάτης
Είστε ήδη μέλος; Συνδεθείτε:
Εξερευνήστε το κατάστημα μας Online! 3D ΞΕΝΑΓΗΣΗ
0
0.00€
Το καλάθι σας είναι άδειο

Πού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια …πέρα από το δέντρο!

19 Δεκέμβριος 2019 Χριστουγεννιάτικες ιδέες
Τα Χριστούγεννα πρέπει να είναι φωτεινά και εσείς λατρεύετε τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια; Ξέρατε, όμως, ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και αλλού πέρα από το δέντρο; Οι μικροί βοηθοί του Άγιου Βασίλη από το Epilegin έχουν όλες τις προτάσεις που χρειάζεστε!

Έχετε επιλέξει δέντρο, το έχετε στολίσει με ιδιαίτερα στολίδια, διαλέξατε τα λαμπάκια που ταίριαζαν περισσότερο. Περίσσεψαν, όμως, αρκετά και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε.

Υπάρχουν πολλά ακόμα σημεία του σπιτιού τα οποία μπορούν να στολιστούν με τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια!

Οι σκάλες γέμισαν Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

Αν στο σπίτι σας έχετε μία εσωτερική σκάλα, είναι ωραία ιδέα να βάλετε στην κουπαστή τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια! Για επιπλέον στολισμό μπορείτε να πλέξετε την σειρά από τα λαμπάκια με μία Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα πράσινη με κουκουνάρια.

Στο τζάκι

Είτε έχετε ένα κανονικό τζάκι, είτε από αυτά τα διακοσμητικά, μπορείτε να τοποθετήσετε Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στο πάνω μέρος του αλλά και μέσα -αν δεν το χρησιμοποιείται!

Go Retro με μία statement πινακίδα

Προσθέστε μια δόση retro glam στον χώρο σας, φτιάχνοντας μία statement πινακίδα με τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. Το Glitter και η λάμψη κάνουν το τέλειο σημείο εστίασης σε κάθε δωμάτιο με θέμα τις διακοπές.

Δημιουργήστε το δικό σας δέντρο 

Αν ο χώρος στο σπίτι είναι περιορισμένος μπορείτε να δημιουργήσετε με τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια σας ένα δέντρο στον τοίχο! Γίνεται δημιουργική και ξεκινήστε να το σχεδιάζεται!

Λαμπερές κουρτίνες

Εάν η εξωτερική διακόσμηση δεν είναι επιλογή, μπορείτε ακόμα να αφήσετε τους γείτονές σας να γνωρίζουν ότι είστε στο πνεύμα των διακοπών με κάποιο φωτισμό παραθύρων. Κάντε το σωστά δημιουργώντας ένα καταρράκτη από χριστουγεννιάτικα φωτάκια στην έξω πλευρά της κουρτίνας σας  και χαρίστε ένα γλυκό φως στο σπίτι τόσο μέσα όσο και έξω! 

Στο γιορτινό τραπέζι

Τοποθετήστε μία φωτισμένη γιρλάντα γύρω από τα πιάτα που έχετε στο γιορτινό σας τραπέζι ή τοποθετήστε έναν δρομέα στο κέντρο του τραπεζιού τοποθετώντας λεπτά λαμπάκια πάνω του για να δώσετε ακόμα πιο γιορτινή αίσθηση στον χώρο!

 

Φίλτρα