Αναζήτηση Προϊόντων

Αναζητήστε το όνομα ή τον κωδικό του προϊόντος

Αποτελέσματα Κατηγοριών:

Αποτελέσματα Προϊόντων:

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα με αυτά τα κριτήρια
Προχωρημένη Αναζήτηση
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης; Καλως ήρθατε!
Εγγεγραμμένος πελάτης
Είστε ήδη μέλος; Συνδεθείτε:
Εξερευνήστε το κατάστημα μας Online! 3D ΞΕΝΑΓΗΣΗ
0
0.00€
Το καλάθι σας είναι άδειο

Να πάρω χιονισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο;

03 Δεκέμβριος 2022 Χριστουγεννιάτικες ιδέες
Η μόδα φέτος επιβάλλει χιονισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο και εσείς θέλετε πολύ να πάρετε ένα για το σπίτι σας, έχετε, όμως, πολλές απορίες! Το epilegin.gr έχει όλες τις απαντήσεις!

Δεν υπάρχει τίποτα σαν το χιόνι κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων – και εσείς να είστε κουλουριασμένοι με μια κουβέρτα δίπλα στο παράθυρο, μια κούπα ζεστή σοκολάτα στο χέρι, το τζάκι να καίει καθώς η μουσική παίζει στο background και το τέλειο χιονισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο να λάμπει στη γωνία. Εάν δεν έχετε χιόνι εκεί που βρίσκεστε, μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε αυτή τη μαγική χειμωνιάτικη εικόνα, με ένα χιονισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Είναι το χιονισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο για εσάς; Η απάντηση είναι ναι! Αν, όμως, έχετε απορίες, οι ειδικοί του epilegin είναι εδώ για να σας τις λύσουν!

Πώς φτιάχνονται τα χιονισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα;

Τα χιονισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι τεχνητά χριστουγεννιάτικα δέντρα που έχουν υποστεί επεξεργασία για να μιμηθούν την εμφάνιση του φρεσκοπεσμένου χιονιού. Αυτά τα δέντρα ψεκάζονται με ψεύτικο χιόνι και μπορούν είτε να υποβληθούν σε ελαφριά είτε βαριά επεξεργασία ανάλογα με την επιθυμητή εμφάνιση. 

Το χιονισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο θα μου λερώνει το σπίτι;

Τα χιονισμένα δέντρα απ' τα εποχικά καταστήματα έχουν επαγγελματικά φτιαχτεί, οπότε δεν θα δημιουργηθεί χάος στο σπίτι. Όταν θα το βγάλετε από το κουτί του και θα ανοίξετε για πρώτη φορά τα κλαδιά, ενδέχεται να πέσουν κάποια κομμάτια «χιονιού» στο πάτωμα αλλά εκτός από αυτό, δεν θα έχετε θέμα στο σπίτι σας!

Ωστόσο, εάν αποφασίσετε να ρίξετε εσείς ψεύτικο χιόνι στο δικό σας δέντρο, αυτή η διαδικασία μπορεί να προκαλέσει ακαταστασία στο σπίτι και θα πρέπει να σχεδιάσετε να το κάνετε σε μια μεγάλη περιοχή, όπως το γκαράζ ή το πίσω αίθριο, ώστε να μπορείτε να λερώσετε άφοβα εκεί. Η τοποθέτηση ενός μουσαμά κάτω από το δέντρο θα σας βοηθήσει να μαζέψετε μερικά από τα υπολείμματα.

Πώς μπορώ να αποθηκεύσω το χιονισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο μου;

Η πιο σημαντική συμβουλή για την αποθήκευση του χιονισμένου χριστουγεννιάτικου δέντρου σας είναι να βεβαιωθείτε ότι το δέντρο σας είναι αποθηκευμένο σε όρθια θέση. Η οριζόντια αποθήκευση του δέντρου σας μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια κομματιών του χιονιού. Για να το διατηρήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο, αποθηκεύστε το δέντρο σας σε πλαστικό περιτύλιγμα ή σε πλαστική σακούλα αποθήκευσης μεγέθους δέντρου κάθετα σε δροσερό, μη υγρό περιβάλλον.

Πόσο κρατάει ένα τεχνητό χιονισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο;

Πολλές εταιρείες τεχνητών χιονισμένων χριστουγεννιάτικων δέντρων έχουν εγγυήσεις για 10 χρόνια στα δέντρα τους! Εάν αποθηκευτεί σωστά, το δέντρο σας μπορεί να διαρκέσει ακόμη περισσότερο. Εάν ακολουθήσετε τη DIY εκδοχή, το δέντρο σας μπορεί να μην διαρκέσει τόσο πολύ λόγω της ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία, αλλά θα πρέπει να διαρκέσει αρκετά χρόνια εάν αντιμετωπιστεί και αποθηκευτεί με προσοχή. Και αν βγει λίγο από το «χιόνι»; Μπορείτε πάντα να προσθέσετε επιπλέον την επόμενη χρονιά.

Είναι ένα χιονισμένο δέντρο ασφαλές για κατοικίδια ζώα;

Εάν έχετε κατοικίδια ζώα στο σπίτι, θα προτείναμε να αποφύγετε τα χιονισμένα δέντρα, εκτός εάν το σκυλάκι σας δεν μασουλάει ό,τι βρει μπροστά του! Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία του δέντρου μπορεί να μην είναι ασφαλή για κατανάλωση από τα κατοικίδια ζώα και γνωρίζουμε πόσο περίεργοι μπορεί να είναι οι τριχωτοί φίλοι μας.

Θέλεις να αποκτήσεις το δικό σου χιονισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο; Στο epilegin έχουμε μία υπέροχη, μεγάλη συλλογή!
Φίλτρα