Οι καλύτερες αποκριάτικες στολές για ζευγάρια (Part 1)

Είναι η εποχή που σκέφτεσαι πως θα ήθελες απλά λίγη έμπνευση για το τι να ντυθείς φέτος τις απόκριες. Μήπως έχει έρθει η στιγμή να πάρεις το ταίρι σου και να ντυθείτε κάτι μαζί; Αν αυτή η σκέψη σου φαίνεται ελκυστική, τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος! Ψάξαμε και βρήκαμε τις καλύτερες ιδέες για αποκριάτικες στολές για ζευγάρια. Διάλεξε ποιο θέμα ταιριάζει περισσότερο σε σας και ετοιμάσου φέτος να κερδίσετε με το ταίρι σου το βραβείο για την καλύτερη εμφάνιση!

Ιδέες για αποκριάτικες στολές για ζευγάρια

Πειρατής και Πειρατίνα

Αν είστε άνθρωποι της περιπέτειας και παράλληλα ψάχνετε ένα θέμα που να είναι αρκετά safe, καθώς ταιριάζει σε όλους, η στολή πειρατής και πειρατίνα σας περιμένουν! Ο πειρατής και η πειρατίνα ετοιμάζονται να κατακτήσουν τον κόσμο -πώς αλλιώς;- κάνοντας επιδρομή σε πλοία! Εσύ και το ταίρι σου θα εντυπωσιάσετε σε όλα τα πάρτι που θα πάτε, ενώ η στολή σίγουρα δεν θα φορεθεί μόνο μια φορά, αφού είναι all time classic!

Fred Flinstone και Wilma

H αγαπημένη σειρά κινουμένων σχεδίων δεν φεύγει ποτέ απ' την μόδα και οι δύο αγαπημένοι μας χαρακτήρες, ο Fred και η Wilma- αποτελούν μια τέλεια εμφάνιση για ζευγάρια. Απλές, χωρίς να χρειάζονται πολλά αξεσουάρ για να φαίνονται εντυπωσιακές, αυτές οι στολές θα σας κάνουν να νιώθετε ότι ζείτε στην Εποχή του Λίθου!

Superman- Supergirl

Το ζευγάρι των σούπερ ηρώων μπορεί άνετα να κλέψει τις εντυπώσεις όπου βρεθεί! Αν νιώθεις ότι μαζί με το ταίρι σου μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα και να σώσετε τον κόσμο, η στολή Superman και Supergirl είναι οι ιδανικές για εσάς! Και ταιριάζουν τέλεια χρωματικά μεταξύ τους.

Κοκκινοσκουφίτσα και Κακός Λύκος

Στο παραμύθι η Κοκκινοσκουφίτσα και ο Κακός Λύκος μόνο ερωτευμένοι δεν ήταν, αλλά αυτές οι στολές είναι τέλειες για ένα ζευγάρι. Η ιστορία αυτή τη φορά θα έχει την εξέλιξη που θα του δώσετε εσείς και ο λύκος μαζί με την κοκκινοσκουφίτσα θα λιώσουν στον χορό!
TOP
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Online Shop έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.
Είσοδος Μελών
Είστε ήδη εγγεγραμένος χρήστης;
Συνδεθείτε εδώ: