Πώς να επιλέξετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας

Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας φέτος θα είναι μοναδικό. Η σωστή επιλογή δέντρου δεν είναι τόσο εύκολη όσο ακούγεται, αλλά ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών θα είστε σίγουροι πως διαλέξατε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας.

Πώς θα διαλέξετε, λοιπόν, το κατάλληλο χριστουγεννιάτικο δέντρο για τον χώρο σας; Παρακάτω θα δείτε απλούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Όλα ξεκινούν απ' το μέγεθος

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν επιλέγετε χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι να μετρήσετε το ύψος. Όταν θα βγάλετε το μέτρο για να μετρήσετε το ύψος του ταβανιού του σπιτιού, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι στο ύψος του δέντρου θα πρέπει να υπολογίσετε επίσης και το στολίδι που θα τοποθετήσετε στην κορυφή του.

Τι σχήμα να διαλέξω;

Με τόσα πολλά διαφορετικά σχήματα, μπορεί να δυσκολευτείτε να πάρετε μια απόφαση. Μπορεί να έχετε βρει κάποιο πιο γεμάτο δέντρο που να σας αρέσει, αλλά παράλληλα, να μην μπορείτε να αντισταθείτε και σε εκείνο το στενό δέντρο που σας φαίνεται πιο κομψό. Η τελική επιλογή είναι σίγουρα δική σας, αλλά παρόλα αυτά, μπορούμε να σας κατευθύνουμε με μερικές συμβουλές. Θα πρέπει να θυμάστε ότι τα πιο πλούσια δέντρα είναι ιδανικά για μεγάλους χώρους και είναι μια τέλεια επιλογή εάν θέλετε να κάνετε έναν πιο "βαρύ" στολισμό. Εάν το σπίτι σας, όμως, είναι μικρό, προτιμήστε ένα πιο στενό δέντρο ώστε να εξοικονομήσετε χώρο.

Πόσο πυκνά πρέπει να είναι τα φύλλα;

Αρχικά δεν υπάρχει "πρέπει". Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι καθαρά προσωπική απόφαση κι όλα εξαρτώνται απ' τον χώρο και το πώς έχετε φανταστεί τον στολισμό. Εάν έχετε αποφασίσει να δώσετε περισσότερη έμφαση στα φωτάκια, επιλέξτε ένα δέντρο με αρκετή πυκνότητα φυλλώματος. Απ' την άλλη, εάν θέλετε να βάλετε πολλά διαφορετικά στολίδια στο δέντρο, είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα δέντρο με πιο αραιό φύλλωμα.

Ποιο είναι το τελευταίο βήμα;

Το τελευταίο βήμα είναι αφού έχετε αποφασίσει τι στολισμό θέλετε να κάνετε, να δείτε online ή από κοντά τις διαθέσιμες επιλογές, να δώσετε μεγάλη σημασία στο ύψος του δέντρου -το οποίο είναι και το πιο σημαντικό- και να πάρετε το δέντρο που καλύπτει τις ανάγκες και τη φαντασία σας!
Σχετικά προϊόντα
TOP
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Online Shop έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.
Είσοδος Μελών
Είστε ήδη εγγεγραμένος χρήστης;
Συνδεθείτε εδώ: