Epilegin.gr | Νέο κατάστημα | Αγ.Δημήτριος

Αποκριάτικες στολές | Epilegin.gr

Η αταλάντευτη εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού όλα αυτά τα χρόνια μετατράπηκε σε πηγή έμπνευσης και δημιουργία για την ιδιοκτησία του καταστήματος. Γι’ αυτό το λόγο τα καταστήματα Επιλεγείν επέλεξαν χάρη σε εσάς, τους πιστούς τους πελάτες, να ανοίξουν περισσότερο τα φτερά τους καλωσορίζοντάς σας στο ολοκαίνουριο κατάστημά τους στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 270, στον Άγιο Δημήτριο, δίπλα ακριβώς από την έξοδο του Μετρό και μία ανάσα από το εμπορικό κέντρο AthensMetroMall.

Ορμώμενοι καθαρά από μεγαλόπνοα σχέδια και με αιχμή του δόρατος την πελατειακή ικανοποίηση, οι ιθύνοντες των καταστημάτων «Επιλεγείν» αποφάσισαν να μεταφέρουν την έδρα τους σε ένα υπερσύγχρονο κατάστημα πολύ υψηλών προδιαγραφών σε ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία της Αθήνας, όπου χτυπά η καρδιά της καταναλωτικής κίνησης. Εδώ και λίγο καιρό το νέο κατάστημα Επιλεγείν «στεγάζει» τα όνειρά σας σε ένα υπερσύγχρονο τεράστιο χώρο 500 τετραγωνικών μέτρων, στον οποίο παρέχεται απλόχερα η δυνατότητα στον πελάτη να δει από κοντά και να αποκτήσει όλα τα μοναδικής ποιότητας προϊόντα που είναι διαθέσιμα και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.epilegin.gr. Στο νέο απαράμιλλης αισθητικής και ασύγκριτης λειτουργικότητας κατάστημα Επιλεγείν θα συναντήσετε μία απέραντη γκάμα από έπιπλα κήπου, σε αμέτρητα νέα σχέδια ώστε να καλύπτεται όλο το φάσμα αναγκών, σαλόνια, τραπεζαρίες, μαξιλάρια, διακοσμητικά είδη για το σπίτι και τον κήπο, καθώς και τεράστια συλλογή σε εποχικά είδη, όπως χριστουγεννιάτικα στολίδια και αποκριάτικες στολές. Όλα αυτά στις πιο συναρπαστικές τιμές της αγοράς!

Interior Design

Πιστά στο ραντεβού τους, τα καταστήματα Επιλεγείν από την 1η Νοεμβρίου διαθέτουν την πληρέστερη συλλογή σε επιλεγμένα χριστουγεννιάτικα είδη που θα σαγηνεύσουν τον επισκέπτη. Ιδιαίτερα στο νέο κατάστημα στον Άγιο Δημήτρη το θέαμα από χρώματα, σχέδια και σχήματα είναι απλώς φαντασμαγορικό. Τα στολίδια συμβαδίζουν με τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και είναι ιδανικά για κάθε σπίτι. Μεταξύ των στολιδιών θα εντοπίσετε χριστουγεννιάτικα δέντρα, φωτάκια κάθε είδους, μπάλες, καράβια, στεφάνια και αμέτρητα ακόμη χριστουγεννιάτικα είδη σε προνομιακές τιμές.

Το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα Επιλεγείν βρίσκεται στο επίκεντρο των εμπορικών εξελίξεων της πόλης αφού λίγα μόλις μέτρα πιο πέρα συναντά κανείς το AthensMetroMall. Πάγιο μέλημα των ιθυνόντων του καταστήματος είναι το κατάστημα να ανανεώνεται διαρκώς με νέα προϊόντα που ταυτίζονται με τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού και ακολουθούν τις δεσπόζουσες και πιο «καυτές» τάσεις της μόδας με «θρησκευτική ευλάβεια». Οι συνθήκες είχαν ωριμάσει όσο ποτέ άλλοτε για ένα εγχείρημα που ήδη έχει αγκαλιάσει ο κόσμος. Το νέο κατάστημα Επιλεγείν δημιουργήθηκε με αποκλειστικό γνώμονα τις ανάγκες της πελατειακής βάσης, η οποία μπορεί πλέον να αγοράζει τα αγαπημένα της προϊόντα μέσα σε ένα χώρο που εμπνέει και εξιτάρει τις αισθήσεις.

Halloween Decorations

Όταν το όραμα και οι φιλοδοξίες αναμειγνύονται αρμονικά με την ικανοποίηση και εμπιστοσύνη των πελατών, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά γοητευτικό. Η αλλαγή έδρας και η μεταφορά των λειτουργιών ενός καταστήματος σε ένα άλλο μεγαλύτερο και ελκυστικότερο χώρο, είναι δείγμα φιλοδοξίας και ανταπόκρισης στις επιθυμίες του αγοραστικού κοινού. Το Επιλεγείν επέλεξε να μην μείνει στάσιμο αλλά να πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα προόδου και ανάπτυξης, μετακομίζοντας σε ένα πολυχώρο που κερδίζει τον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή που εισέρχεται σε αυτό.

Μία επίσκεψη στο νέο κατάστημα Επιλεγείν στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 270 θα ανταμείψει τον πελάτη με μία πρωτόγνωρη αγοραστική εμπειρία, έχοντας την ευκαιρία να περιηγηθεί σε έναν καλαίσθητο και πρακτικό χώρο με πληθώρα καινοτόμων προϊόντων στη διάθεσή του.

Αυτή την περίδο στο κατάστημα Epilegin θα βρείτε μια τεράστια γκάμα απο αποκριάτικες στολές και είδη για κάθε γούστο και ηλικία.Δείτε εδώ ενα live video του αποκριάτικου καταστήματος!